Truckstar Festival 2018

Het Truckstar Festival op het TT-circuit in Assen is elk jaar weer een echte happening voor alle truck- en transportliefhebbers.

In deze vlog kunnen jullie mij volgen op mijn rondje langs alle opvallende en bijzondere trucks. Bij een aantal wagens mocht ik ook binnenkijken, en zelfs bij de heel bijzondere Scania cabrio R999 en Scania Chimera! Deze racetruck reist de hele wereld over, en mag je normaal gesproken echt niet in. Maar gelukkig raakte mijn enthousiasme de juiste snaar en mocht ik zelfs binnenin alles van dichtbij bekijken. Ik wist het toen ook even niet meer: “Ik moet nou eigenlijk wat zeggen, maar ik ben best wel onder de indruk!” En terecht, want alleen al de open motor met zes turbo’s en een onwerkelijke 1.800 pk is “echt bizar!”.

Met tot slot nog de speciale 1.000e Mercedes-Benz van Simon Loos. Na twee dagen op de stand van Mercedes-Benz, mocht ik de bijzondere verlengde truck van Assen naar Wognum terugrijden, super vet natuurlijk!

Wil je de bijzondere 1.000e Mercedes-Benz voor Simon Loos van binnen bekijken? Check dan hier de gave virtuele rondleiding: www.simonloos.nl/1000