The show must go on!

Het coronavirus verspreidt zich als een lopend vuurtje door de wereld. Als barregaanders hebben we een zogeheten ‘vitaal beroep’. Dit houdt in dat we als chauffeurs belangrijk zijn om het land draaiende te houden, want zonder transport staat alles stil. Dus de komende tijd wat extra voorzorgsmaatregelen, even geen handen schudden, maar gelukkig is het ‘shaka’ gebaar wel 100% veilig 🤙🏻 Vandaag staan er 9 adressen op de route in Brabant en Limburg. Ook op de laad- en losadressen hebben we te maken met (hygiëne)maatregelen als gevolg van de corona-uitbraak…  dus mondkapje op en dan gáán we nog ff een keer!

In deze gloednieuwe vlog zie je o.a. hoe we met piepende tanden lossen in Veghel, moeten we in Ospel door de voordeur lossen, geven we een korte rondleiding in Venray waar soms tot wel 1900 soorten biertjes staan (maar gelukkig geen corona 😉) én onthullen we de enige échte Redbrick Schitterønt!

Hástikke mooi! Samen met Redbrick heb ik mijn eigen S520… euhh ik bedoel S3 veiligheidsschoen ontworpen, mét aluminium beschermneus, beschermende Kevlar tussenzool, een speciaal antislipprofiel en gemaakt van flexibel en slijtvast materiaal, dus helemaal barregaander-proof! Mede dankzij de lipjes kun je de schoenen eenvoudig aan- en uittrekken, helemaal goud! 🤩 De schoenen zijn beschikbaar van maat 39 t/m maat LZV (48). Zou je graag in mijn schoenen willen staan? Dat kan! Check dan gauw hier om ze te bestellen. Houdoe!