Truckstar Festival 2019

Wat was het warm, maar vooral, wat was het schitterønt! In deze vlog een mooie terugblik op een fantastisch Truckstar Festival.

Te beginnen op de donderdag… Met vier man sterk: poetsen, poetsen, poetsen tot alles glimt dat het zeer doet aan de ogen! 😉 En dat op de warmste dag ooit, maar gelukkig konden we even afkoelen met een frisse duik tussendoor.

Het was een weekend om niet te vergeten… In 1969 werd de eerste V8-motor geïntroduceerd. Zodoende stond de stand van Scania dit jaar in het teken van de 50ste verjaardag van deze legendarische motor. En ook mijn King of the Road was op het paddock te bewonderen… en de rode loper maakte het plaatje helemaal compleet 😉

Dit weekend was ook mijn allereerste meet & greet… Op zaterdag en zondag was het een drukte van jewelste, wat onwijs tof om zoveel mensen te ontmoeten! Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor alle mooie reacties en positieve energie.

Verder kunnen jullie mij in deze vlog volgen op mijn rondje over het circuit langs alle opvallende en bijzondere trucks, nemen we een kijkje bij de showtruck van Joost Kleinjan, krijgen we een gehoorbeschadiging van al het uitlaatgeweld tijdens de decibellencontest én ga ik de strijd aan met de kampioen van vorig jaar wie als beste een V8 kan imiteren… Veel kijkplezier!!