Grote ‘kleine’ verrassing in De Lier!

Vandaag hebben we weer een hástikke mooi dagje voor de boeg met veel plezier en een grote ‘kleine’ verrassing in De Lier! Potverdikkie, dat rijmt ook nog en het is nog niet eens Sinterklaas!

We starten de dag bij Picnic in Rotterdam, waar ik de motorwagen met chirurgische precisie tussen de blokken manoeuvreer. (Met een centimetertje ruimte aan beide kanten, en alle doppen nog net zo glimmend als ze waren!) Nadat we één minuscuul palletje gelost hebben zetten we koers naar de Waalhaven. Hier worden maar liefst 14 CHEP-pallets met frietsaus gelost met slippende banden! Verder heb ik nog een paar mooie tips in petto voor het lossen met de heftruck, want dat scheelt weer wat deuken in de wagen! In Rotterdam functioneer ik ook nog als ‘doorgeefluik’… van alle markten thuis! 😉

Met een lege combi vervolgen we onze weg naar De Lier voor een bijzondere onthulling! Simon Loos laat al sinds jaar en dag schaalmodellen (1:50) maken door Tekno. Na een educatief rondje door het museum is het tijd voor de grote onthulling… schitterønt!

Met de Scania’s in de Scania gaat de rit vervolgens verder naar Amsterdam waar de combi tussen al het vliegtuigengeweld weer helemaal volgeladen wordt op twee locaties van Rapid Logistics. Als afsluiter word ik nog even volledig ingepakt, als mijn vriendin dat maar goed vindt… 😉 Enige minpuntje van de dag? Arie van ‘Casa d’Arie’ was helaas niet op zijn post… shout-out naar jou Arie, tot de volgende keer!