Met de vlam in de pijp!

Fris en fruitig zijn we om 02:00 uur ons bed uitgestapt, we hebben weer een schitterønt ritje voor de boeg. De eerste paar losadressen brengen ons naar onze zuiderburen… amai dat is toch plezantekes! Tussen neus en lippen door vertel ik jullie nog even over een trucje met mijn lowrider, die ik geleerd heb van een monteur uit Rotterdam… die Rotterdammers zijn zo gek nog niet 😉

Nadat we Eersel en Beringen getrotseerd zijn brengt de rit ons naar een losadres in Hamont-Achel. Op steenworp afstand zijn we alweer bij de volgende. Een leuk adresje waar je normaliter helemaal met je wagen naar binnen kan rijden om te lossen, maar het is precies spitsuur als wij er zijn, dus doen we het vandaag even met een reachtruck.

Rond de klok van 10:00 uur zijn we weer de grens gepasseerd en ‘gaan we nog ff een keer’ naar Bergeijk en Eersel. In Eersel moet ik al mijn stuurmanskunsten uit de kast halen om de 18,5 meter lange combi kaarsrecht voor de deur te krijgen, hartstikke mooi! Hygiëne staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel, dus eerst even de schoenen poetsen, handen wassen en desinfecteren voordat we aan de bak gaan. Als een geoliede machine hebben we in no-time alle containers uit de aanhanger gelost, dat ging soepel!

Nog twee adressen te gaan… eentje in Diessen en eentje in Tilburg. Onderweg schieten we nog een paar mooie POV-beelden, alsof je zelf achter het stuur zit van mijn Scania S520! En dan zit de dag er al weer op, althans bijna… want ’s avonds staat er nog een dikke fotoshoot op het programma waarbij ik bijna mijn hand verbrand 😉 Een mooie afsluiting dus met de vlam in de pijp!

Wil jij mij en mijn dikke V8 een keer in het echt ontmoeten? Dat kan, want 27 en 28 juli sta ik met mijn dikke vette Scania op het Truckstar Festival in Assen, tot dan!