Truckspotters spotten langs de A1!

Ik word dagelijks op de gevoelige plaat vastgelegd als ik met mijn combi door het land tour, super tof! Vandaar dat we deze vlog speciaal in het teken hebben staan van de truckspotters! 

Menig automobilist zal tijdens deze vlogdag op het verkeerde been zijn gezet als ze dachten dat ze geflitst werden, maar niets is minder waar… Het zijn geen politiemensen, maar truckspotters! En we hebben er aardig wat gespot langs de weg en op de viaducten, bedankt weer voor de mooie plaatjes! En als je het over truckspotters hebt mag The Showtruck Channel natuurlijk niet ontbreken, dé truckspotter onder de truckspotters 😉 In deze vlog zien jullie the making off van een paar waanzinnig mooie foto’s, echt next level!

Naast de nodige kiekjes werd er natuurlijk ook nog gewerkt, van Enschede naar Jeruzalem welteverstaan! En dat leverde een hoop geëmmer op kan ik jullie verklappen, schitterønt! En als klap op de vuurpijl sjees ik met 95 kilo schoon aan de haak richting de koelcel van een slagerij… zelfs voor een koe van 400 kilo is dat een koud kunstje!