Bier en vertier in Zeeland

Keurig chauffeur! Na alle festiviteiten met Nog Harder Lopik, Truckstar Festival en vakanties is het weer tijd om aan de slag te gaan! We beginnen gelijk goed met een lekkere tour naar het zuiden van het land, waar ik mij als een vis in het water voel! We starten in Noord-Brabant en vervolgen onze weg dwars door Zeeland naar o.a. Goes en Middelburg.

En als je dacht dat ik na alle festiviteiten wel even genoeg zou hebben van bier, dan heb je het mis! In Middelburg mogen we het dan misschien niet opdrinken, maar we staan er wel met onze neus bovenop. Dat is toch helemaal hárstikke mooi. En je raadt nooit waar dat bier vanuit Middelburg helemaal naartoe gaat, verder dan ik ooit met mijn dikke Scania ben geweest 😉

Na een lange dag gaan ik weer dwars door de regen naar het altijd mooie Noord-Holland, houden we onderweg nog even pauze en komt mijn spraakgebrek naar boven! Mocht je trouwens denken dat mijn cameraman alleen maar goed is in prachtige filmpjes schieten, dan moet je hem eens koffie zien halen haha!

Enige minpuntje van deze reis: de weegschaal! 94 kilo schoon aan de haak… keurig chauffeur!