King of the Road met nieuwe vloer

Naar deze decemberdag heb ik al een tijdje uitgekeken! Met de Kerstdagen voor de deur de uitgelezen kans om mezelf en m’n wagen op een cadeau te trakteren 😉 Eerst even langs Oldenzaal en Almelo om 20 IBC’s met raapolie te lossen, om vervolgens met de spreekwoordelijke vlam in de pijp naar Dronten te scheuren.

In Almelo komen we bij toeval een fan tegen, die bij toeval les heeft van een docent die mij pasgeleden gemaild heeft of ik een keertje langs wilde komen als ik bij toeval een keertje in de buurt was… dat is toevallig! Dus uiteraard even een korte stop gemaakt bij het ROC van Twente om de docent in kwestie én de studenten te verrassen… Hástikke mooi!

Na de nodige foto’s gaan we als de brandweer door richting Dronten, ik kan niet wachten! Eenmaal aangekomen bij Special Interior gaan ze gelijk grondig te werk, binnen de kortste keren is het hele dashboard van mijn Scania S520 gestript en staan de stoelen buiten de wagen… Uitgelezen kans voor een kijkje achter de schermen bij Special Interior, ik voel me als een kind in een snoepwinkel! En dan is het tijd voor de grote onthulling: Bizar, koning, tof, schitterønt… woorden komen tekort, jij krijgt die lach niet van mijn gezicht! Benieuwd naar het eindresultaat? Check dan snel de vlog, dan drive ik nog even naar home for Christmas, tot volgend jaar!