Kilometers vreten met de LZV!

Zo, we beginnen vandaag eerst ff met een tankbeurtje voor mijn dorstige V8. Van wie zal ‘ie dat hebben? Vandaag wegens vele aanvragen een vlog met de LZV, een extra lange vlog dus! We starten met laden bij het DC van Plus Retail in Midden-Beemster, waar ik ook de inhoud van mijn ‘special package’ uit de vorige vlog onthul!

Dat is overigens niet de enige onthulling… want er staat nog véél meer te gebeuren in deze vlog! Iets waar ik helemaal hartstikke schitterønt fenomenaal blij mee ben! Ondertussen vul ik even een fles ‘water’ voor mijzelf, want het is niet alleen voor mijn V8 een dorstig dagje.

Nadat wij in de Midden-Beemster klaar zijn, vervolgen wij onze weg naar Ittervoort om de volle bak met rolcontainers weer te lossen. Onderweg naar de Riedel in Ede hebben wij langs de A50 ff een korte break, want we hebben er alweer 355 km opzitten…!

In Ede leg ik haarfijn uit waarom ik zo blij ben met de nieuwe verlengde zonneklep van TruckStyle Sweden (spoileralert) en vertel ik jullie mijn nieuwe bijnaam: Knippie Knippie Kuipers!

We eindigen de dag weer op de Tender en voor de mensen die niet weten wat dat is… blijf kijken tot het einde! 516 km gereden, ik zeg: helemaal hartstikke mooi! Tot de volgende keer!