Driving home for Christmas!

De donkere dagen voor Kerst, om 04.45 uur vertrekken we vanaf de Tender richting Son. Hier lossen we de aanhanger bij Lekkerland Nederland. Bij aankomst krijg ik een melding op het dashboard dat de olie bijgevuld moet worden, dus voor de zekerheid toch maar even een korte pitstop bij de Scania-dealer in Eindhoven. Nu de olie weer op pijl is en na een vluchtig kijkje aan de onderkant van de motorwagen kunnen we onze weg weer vervolgen.

Bij Truckstop 8 droppen we de aanhanger en gaan we met de motorwagen verder. Om de hoek lossen we de eerste 2 pallets bij Center Horeca groothandel. In de cabine zijn we helemaal op en top in Kerststemming, alle liedjes worden uit volle borst meegezongen! Om 11.00 uur gaan we over de grens en komen we een half uurtje later aan bij het Distributiecentrum van de Aldi in Heusden-Zolder. Zo te zien hadden ze onze vracht broodnodig, want in no-time gaat de pieper af en mogen we de 12 pallets lossen aan deurtje 80.

Nu ook de motorwagen leeg is, hebben we genoeg ruimte om een machine op te pikken bij Flanders Food Productions in Lommel. Na wat passen en meten staat de machine op zijn plek en touren we weer richting het noorden om de machine af te leveren bij Jos Slippens Vleeswaren in Opmeer. Met de hulp van mijn grote vriend Hans zetten we de machine vakkundig op de juiste plek 😉

Na 14,5 uur, 569 kilometers op de teller en 154 liter brandstof minder zijn we terug op onze thuisbasis in Wognum, dat was weer een schitter√łnt mooi ritje! Fijne feestdagen allemaal en tot volgend jaar!