Bier lossen in hartje Utrecht!

Vandaag was een mooi bedrijvig dagje, een volle combi met o.a. kleding, fritesaus en bier. We waren de Tender nog niet af, of we stonden al in de file… Radio aan, even een broodje eten en na een klein oponthoud konden we onze weg weer vervolgen.

Utrecht was onze eerste plaats van bestemming. Na een aantal pallets van Bier&cO gelost te hebben en een paar retourtjes mee terug hebben genomen, ging de rit verder naar Zeist. Laat dat nou net de woonplaats zijn van een oude bekende bijrijder van ons… Dus zo gezegd, zo gedaan: even een bakkie bij Enzo en Bas, helemaal goud! Daarna even snel de Jeep en de Scania op de gevoelige plaat vastgelegd, knolpower en v8power! 😉 Na een korte break, reden we een paar honderd meter verderop naar ons tweede adres van de dag, om één pallet te lossen.

Vervolgens hadden we een leuk adresje in hartje Utrecht. Schitterønt om met zo’n grote wagen door smalle drukke straatjes te manoeuvreren! Na Utrecht stonden respectievelijk de volgende adressen op de planning: Nieuwegein, Montfoort en Woerden. Negen adressen in totaal en met windkracht 7 moesten we alle zeilen bijzetten.

Het was een kleine race tegen de klok, maar dat hoort er soms bij en maakt het werk ook uitdagend. Ik heb in ieder geval weer genoten! Veel kijkplezier met deze gloednieuwe vlog!